SMÅ SAKER ÄR VIKTIGA

Det finns många saker runt oss som ger utrymme, känslor och kraft. Glöm dem inte.
Just nu för mig kommer dessa bilder upp. Små saker som även i det stora har en mening.  
Värdet av att vara nära naturen och dess lugn. Kvinnor som hittar sina egna vägar, som har mod. Åldern spelar roll. De äldre är också viktiga, och vackra. 


 Gå barfota i varm sand. Känna naturen nära. Mindfullnes.

Gå barfota i varm sand. Känna naturen nära. Mindfullnes.


 Tulpaner. Stolta vackra. Blir vackrare ju äldre de blir.

Tulpaner. Stolta vackra. Blir vackrare ju äldre de blir.


 Kvinnor + oängslighet = NATURLIGA

Kvinnor + oängslighet = NATURLIGA


 Gamla skatter skapar en dynamik.

Gamla skatter skapar en dynamik.


JAG ÄLSKAR COLDPLAY

     Några av de lyckligaste människorna jag har träffat utövar mindfulness. De är tacksamma över exakt den platsen de befinner sig på, accepterar allting som det är och ser det som en välsignelse. Jag försöker fortfarande lära mig det, men det handlar om att leva i ögonblicket, lita på universum och inte fly från saker och ting, säger Chris Martin, Coldplay.

När jag läste det kommer jag ihåg att precis just då blev Chris Martin intressant för mig.  Och Coldplay blev pånyttfött. Nu spelar jag Coldplay hela dagarna, överallt. Chris Martin gör mig glad. Coldplays musik gör mig glad. Glädje är befriande, glädje är inkluderande och glädje är underbart oängsligt.. Är det så att mindfulness, precis som Chris säger, är grunden till sann glädje?
Jag har alltid utövat mindfulness. Tidigare i mitt liv visste jag inte att det var just de verktygen jag använde för att orka ser positivt på min tillvaro. Mindfulness är därför grunden till mitt varumärke KWOSHARE. Jag vill sprida värdet och vikten av att vara närvarande, bejaka ett lugn och acceptans för att säkerställa ett hållbart liv. Och för att dela med mig av glädje.
Vad betyder mindfulness för dig?


 

FAVORITER

Adventure of a Lifetime

 Hymn for the Weekend                     

A Sky full of Stars